(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Onko urahaaveesi myynnin parissa? Onko sinulla hallussasi modernit myynnin työkalut? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, voisi meidän asiakkaallamme olla paikka juuri Sinulle!

4Business on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen älykkäitä toimitilaratkaisuja, sekä AV-teknologiaa. Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja pääsääntöisesti neuvottelutiloihin, monitilatoimistoihin, esittely- ja myymälätiloihin ja valvomoihin. Yrityksen toiminnassa korostuvat erinomainen palvelu, jatkuva osaamisen ja toimintatapojen kehitys, asiantuntijuus, ymmärrys ja intohimo. 4Business on kehittyvä ja kasvava, tulevaisuuteen investoiva yritys, jolla on sitoutuneet omistajat.

Etsimme energistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, jolla on aitoa kunnianhimoa ja draivia tavoitella suuria onnistumia.

Tehtävässä työskentelet uusasiakashankinnassa kontaktoiden yritysasiakkaiden päättäjiä. Tehtävä pitää sisällään uusasiakashankintaa etenkin verkostoitumalla sekä sosiaalisen median kanavia käyttäen. Kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi palveluista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Työ on vakituinen ja kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Tehtävässä menestyminen vaatii paloa myyntitehtäviä kohtaan sekä Yes I can -asennetta. Olet tunnollinen ja sinnikäs myynnintekijä, joka haluaa saavuttaa tuloksia. Kokemus asiakkaan toimialasta sekä myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta kokemusta tärkeämpää on innostunut ja aktiivinen ote myyntiin!

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! Saat kattavan perehdytyksen 4Busineksen tarjoamiin ratkaisuihin ja valmennusta myyntiin kehittyäksesi työssäsi myynnin huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi asiantuntevaa ja vauhdikasta tiimiä, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Työilmapiiri on innostava ja työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa- tässä työssä mikään päivä ei ole samanlainen!

Käy katsomassa esimerkki toteutetusta asiakasratkaisusta https://www.youtube.com/watch?v=TQJeZszsgRM

Kiinnostuitko? Loistavaa,käy pikaisesti täyttämässä hakemus linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan 4Busineksen palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä saat Personalhusetin Monia Pölläseltä joko soittamalla +358505928816 tai sähköpostitse monia.pollanen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta