(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

HAEMME JUURI SINUA MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI ENERGIARATKAISUIHIN

Myyntipäällikkönä vastaat itsenäisesti kokonaisvaltaisten energiaratkaisuiden myynnistä pääosin uusille yritysasiakkaille. Työ on proaktiivista myyntityötä, alkaen myyntipuheluista aina asiakaskohtaisen kannattavuuden seuraamiseen. Vastaat itsenäisesti viikoittaisesta ajankäytöstäsi. Tehtävä edellyttää liikkumista Varsinais-Suomen alueella.

Odotamme

Toivomme sinulta aikaisempaa näyttöä ja kokemusta itsenäisestä yritysmyynnistä. Olet taitava verkostoituja ja paineen alla työskentely tai ajoittaiset vastoinkäymiset eivät lannista sinua. Nautit aidosti asiakastilanteista, mutta ennen kaikkea sinulla on palava halua onnistua ja menestyä työssäsi. Ymmärrät työsi luonteeseen kuuluvan vapauden edellyttävän myös täydellistä vastuunkantoa. Työskentelytyyliltäsi olet rehellinen, reilu ja luotettava. Kaupallinen tai tekninen koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistä. Energia-alan tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle alakohtaisen koulutuksen.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on hyvät onnistumisen edellytykset sekä myös näköalapaikan innovatiiviselle energiatoimialalle. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 4.12.2019 täyttämällä Myyntipäällikön sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysmyynnin päällikkö Mika Berg, p. 050 5573 142, soittoajat 18.11. klo 13-15 ja 25.11. klo 13-15.

Turku Energia on savuton yritys.