(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
SKV Kiinteistönvälitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019


Haluatko eteenpäin urallasi? Palatko halusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi?

Haemme nyt menestyksennälkäistä ja urallaan eteenpäin haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

täydentämään energistä ja ammattitaitoista joukkoamme Jyväskylässä. 
 
Tehtävässäsi toimit myyntijohtajamme Antin oikeana kätenä, perehdytät, tuet ja kannustat osaltasi uusia työntekijöitä sekä osallistut lomien tuurauksiin. Lisäksi teet aktiivista hankintaa ja myyntiä ja hoidat myös uudis- ja suurasiakaskohteitamme. Voit olla tehtävässäsi jo menestystä hankkinut myyntipäällikkö tai kiinteistönvälittäjä, joka haluaa edetä urallaan ja siirtyä nyt myyväksi myyntipäälliköksi. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Jyväskylän seudulla. Työotteesi on aktiivinen ja innostava ja sinulla on intoa ja uskallusta kehittää kiinteistönvälitysalaa eteenpäin. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää sosiaalista mediaa kohteittesi ja koko toimiston markkinoinnissa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa vahvasti uudistuvassa organisaatiossa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelumme sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme vuosienkin jälkeen. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Marko Viertoon, p. 040 578 9003. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake 17.11.2019 mennessä Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Meistä olisi mukavaa nähdä sinut videolla, mutta jos se ei ole sinulle jostain syystä mahdollista, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.