(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Walki Plastiroll Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Nyt Sinulla myynnin ammattilainen on mahdollisuus päästä kasvattamaan huippubrändin tunnettuutta ja myyntiä alan markkinajohtajalle.

Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja -pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.

Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan biohajoavien pakkauskalvojen ja -pussien sekä korkealaatuisten muovipussien ja -säkkien kotimaan myynnistä ja tuloksesta yhdessä 2 aluemyyntipäällikön kanssa. Myyntipäällikkö saa vastuulleen valmiin asiakaskunnan, mutta myös uusasiakashankinta kuuluu osana työnkuvaan. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pirkanmaalla, Ylöjärvellä, mutta pääosin asiakkaat ovat Etelä-Suomen alueella, joten työ vaatii viikoittain matkustamista alueella.

Tulet vahvasti toimimaan vähittäiskaupan keskusliikkeiden ja jälleenmyyjäverkoston kanssa, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupan keskusliikkeiden B2B-myynnistä. Vahvuutena näemme jos olet aiemmin toiminut esim. siivous-, hygienia tms. alaan liittyvien tuotteiden ja/tai palvelujen myynnin parissa. Olet luonteeltasi vahvasti asiakasorientoitunut ja aktiivinen myynnin mahdollistaja ja sparraaja omalle tiimillesi. Osoitat omalla esimerkilläsi myynnilliset vahvuutesi sekä varmistat Walki Plastirollin menestystarinan.

Edellytämme myynti- ja esimiestaitoja sekä tulosvastuullista otetta myynnin toteutuksesta. Työskentelytyylisi on periksiantamaton, luottamusta herättävä sekä ahkera. Olet positiivinen tiimipelaaja ja ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen ihmisten johtamisessa.

Walki Plastiroll tarjoaa äärimmäisen mielenkiintoisen ja monipuolisen työkuvan sekä huippuluokan tuotteet ja brändit.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14687 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sari Suomalainen, puh. 050 4211633.