(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Geobear

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme nyt Turkuun

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

jalostamaan aktiivisen markkinoinnin kautta tulevat liidit kaupoiksi.

Etsimämme henkilö on B2C myynnin rautainen ammattilainen, jolla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä pientalopuolen teknisestä myynnistä Suomessa. Toimessasi olet vastuussa vuosittaisen liiketoimintatavoitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. pidät huolen asiakkaiden kontaktoinneista, asiakastapaamisista, tarjousten laadinnasta, seurannasta ja sopimusneuvotteluista lopullisen kaupan tekoon.  Olet osana yrityksemme pohjoismaista Nordic-liiketoimintayksikköä. Ylläpidät hyvää yrityskuvaa tarjoamalla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja ajan tasalla olevaa tietoa palveluistamme. Sinulla on ammattimainen ote työhösi ja ymmärrät perusteellisesti asiakkaidemme tarpeita ja haasteita.

Sinulla on vahva aiempi kokemus pientalopuolen B2C myynnistä rakennustuotteiden tai -palveluiden osalta sekä laaja kontaktiverkosto. Suhtaudut intohimoisesti asiakastyöhön ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme ongelmista. Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen tekijä ja pystyt työskentelemään sekä yksin että ryhmässä. Tekninen peruskoulutus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen pelikentän ja kilpailukykyiset edut. Tartu haasteeseen!

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, executive search consultant Ulla Kauppi p. 050 466 1062 tai varatoimitusjohtaja Jarkko Laine p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.11.2019 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.