(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LähiTapiola Kainuu-Koillismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme uutta elämänturvaajaa myyntipäälliköksi Kuhmoon vastaamaan kotitalouksien vakuutusturvasta.

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien tavoitteellisesta ja ammattimaisesta kehittämisestä. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Huolehdit monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta tarjoamalla heille parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Työsi on itsenäistä ja vaativaa ja työaikasi ovat joustavat.

Odotamme sinulta

  • Erinomaisia myynti-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Elämänturva-asennetta – tahtoa olla turvaamassa asiakkaidemme elämää
  • Joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi. Saat tueksesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Kannustava palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja myyntiprovisiosta, jonka lisäksi tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Jari Tolonen, puh. 050 5724 638 / jari.tolonen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 22.11.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).