(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Suomen Erillisverkot konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Erillisverkot -konserni hakee

Myyntipäällikköä

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme sinua, innostunutta ja energistä myyntipäällikköä tekemään myyntityötä mielenkiintoisten ratkaisujemme parissa rakentaessamme turvallisempaa Suomea. Tehtävä sijoittuu Leijonaverkot tytäryhtiöön.

Myyntipäällikön päätehtävä on myydä Erillisverkot -konsernin tarjoamia sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja sekä muita konsernin asiakasratkaisuja. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja pystyt osoittamaan tarjoamamme ratkaisun hyödyt sekä merkittävyyden liiketoiminnan ja turvallisuuden kannalta asiakkaillemme. Toimit tiiviisti yhteistyössä muun organisaation kanssa ja vastaat omien myyntitavoitteiden toteutumisesta.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki B2B myyntiprosessin vaiheet. Myyntikohteina ovat organisaatiot Suomessa, sekä mahdollisesti myös kansainväliset vientikohteet. Tarkempi toimenkuva määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen vaatii kiinnostusta IT- ja tietoturva-alaa kohtaan sekä energistä otetta myyntityöhön. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta myyntityöstä ja asiakashankinnasta. Olet ulospäin suuntautunut, rohkeasti kontaktia ottava ja aktiivinen myyjä, jolla on halu menestyä työssään. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymisessä on eduksi, että tunnet yhteiskunnan turvallisuuden ja toimintavarmuuden ohjausmallit ja rakenteet sekä turvallisuus- ja toimintokriittisten viranomais- ja yritysasiakkaiden tarpeet.

Koulutuksesi voi olla korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoinen, mutta koulutustasoa tärkeämpää ovat kuitenkin näytöt menestyneestä myyntityöstä, hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä entisestään.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ratkaisujen parissa, sekä aidosti kehittämään asiakasyrityksien toimintaa ratkaisujemme avulla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi .

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Ranta, jussi.ranta@erillisverkot.fi / 040 573 5489. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.11.2019 mennessä.