(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsimme uutta elämänturvaajaa myyntipäälliköksi Jämsän toimialueelle vastaamaan kotitalouksien ja yrittäjäasiakkaiden, kuten esimerkiksi maatilayrittäjien vakuutusturvasta.

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien tavoitteellisesta ja ammattimaisesta kehittämisestä. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Huolehdit monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta tarjoamalla heille parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Odotamme sinulta

• Erinomaisia myynti-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• Tavoitteellista ja innostavaa työskentelyotetta sekä rohkeutta itsenäiseen
päätöksentekoon
• Elämänturva-asennetta – tahtoa olla turvaamassa asiakkaidemme elämää
• Joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä

Etsimme joukkoomme erityisesti hyvää tyyppiä, jolla on halu kasvaa alan
ammattilaiseksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on kannustavan palkkauksen lisäksi myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat 23.10. klo 9-12 myyntijohtaja Ville Niemi-Korpi, puh. 040 568 7793 / ville.niemi-korpi@lahitapiola.fi sekä 29.10. 15-17 liiketoimintajohtaja Ermo Piispanen, puh. 0400 516 747 / ermo.piispanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.10.2019 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.