(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
SSA Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Maailmassa on valtava määrä hotelleja ja toimistotaloja. Hotellit ovat yleensä tyhjillään päivisin ja toimistot vastaavasti iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. SSA Groupin kehittämä VALO Hotel & Work -konsepti järkeistää kiinteistöjen käyttöä tuomalla markkinoille uudenlaisen tilojen hybridikäytön. Ensimmäinen Valo-konseptin mukainen VALO Hotel & Work Helsinki valmistuu vuonna 2020 Mannerheimintielle. 440 huoneen hotelli on Suomen suurimpia hotellihankkeita. Konseptilla SSA tähtää kansainvälisille toimitila- ja majoitusmarkkinoille. Lue lisää www.valohotel.fi. 

Mikäli haluat olla myymässä Valo-hotellin huoneita potentiaalisille asiakkaille, olet etsimämme henkilö!

Haluamme kasvavaan ja osaavaan joukkueeseemme Sinut, energinen ja ennakkoluuloton myyntipäällikkö, joka nautit työskentelystä itsenäisesti osana huipputiimiä. Palat halusta myydä ainutlaatuisia Valo-huoneita VALO Ownerseille, sijoittajille, yksityishenkilöille, yrityksille ja muille yhteisöille ja rakentaa ammattimaista ja systemaattista myyntiprosessia palvelemaan näiden erilaisia tarpeita. Tunnistat ja hankit uusia myyntimahdollisuuksia ja rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Sydämesi sykkii konsultoivalle myyntityölle ja haluat saada tuloksia aikaan antamalla oman panoksesi sovittujen tavoitteiden eteen. Pääset tehtävässäsi vaikuttamaan myös SSA Hotelsin myyntikonseptin ja -prosessien kehittämiseen palvelemaan seuraavia Valo-hankkeita.

Odotamme sinulta
Toivottavasti nautit vauhdista sekä muuttuvasta toimintaympäristöstä, sillä tavoitteenamme on laajentua. Sinulla on näkemyksiä ja motivaatiota lanseerata täysin uudenlainen konsepti markkinaan. Olet vahvasti myynnillinen ja hyvä neuvottelija. Hallitset myynnin työkalut, olet jo saanut tuloksia aikaan eikä uusien asiakkaiden kanssa toimiminen ole sinulle vierasta.

Kiinteistö- ja rahoitusmarkkinat ovat mahdollisesti sinulle ennestään tuttuja. Työkokemusta sinulla on usean vuoden ajalta. Työskentelet sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on tehtävää tukeva koulutus. Liikkuva työsi edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle
Haluamme, että talenttimme viihtyvät meillä. Meille yrityksemme arvot: avoimuus, rohkeus ja välittäminen, eivät ole sanoja paperilla, vaan elämme niiden mukaisesti. Tarjoamme alan timanttisen palvelukokonaisuuden, parhaat järjestelmät myyntityön tueksi, kilpailukykyisen palkkausmallin monipuolisine henkilöstöetuineen ja rennon työympäristön.

Innostuitko? Hae alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Haun eteneminen:

  • Hae tehtävää 28.10. klo 23:59 mennessä.
  • Jos tulet valituksi jatkoon, saat kutsun videohaastatteluun viimeistään 5.11.
  • Jos valikoidut SSA Hotelsille henkilökohtaiseen haastatteluun, saat kutsun 18.11. mennessä.