(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Office Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2019

Oletko sinä hakemamme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Työtehtävääsi kuuluu asiakashankinta ja vastuu omista asiakkaistasi. Autat asiakkaitasi tarjoamalla heille uusinta IT- teknologiaa ja -ratkaisuja. Toimit asiakkaittesi ensisijaisena yhteyshenkilönä sopimuksellisissa ja myynnillisissä asioissa. Asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Oman auton käyttö on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Toimitamme yli kymmen vuoden kokemuksella asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme toimintaa ja mahdollisuuksia palvella omia asiakkaitaan tehokkaammin ja luotettavammin. Toimimme yhteistyössä alan johtavien toimittajien kanssa.

Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena ICT-kumppanina. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiarvioisia kohtaamisia ja korkealuokkaista palvelua. Tämän takia odotamme sinulta kykyä hahmottaa asiakkaidemme tarpeita kokonaisuutena, kuitenkin unohtamatta yksityiskohtia.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta ja kiinnostusta alaa kohti. Odotamme myös, että olet tuloshakuinen ja sinua motivoi oma ja tiimin onnistuminen sekä menestys. Haluat oppia uutta ja haluat kehittyä myyjänä. Aikaisempi kokemus alalta on etu, muttei välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, tehokkaat työkalut ja kannustavan tiimin.

Työ alkaa tammikuussa 2020. Lähetä hakemuksesi ja CV:si suosittelijoineen viimeistään 31.10.2019 https://tyopaikat.officemanagement.fi/jobs/299226-myyntipaallikko-tampere. Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Hae mukaan tiiviiseen tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jan Åberg, puh. 040 717 6508.