(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
VENI Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Etsimme aktiivisia myyntipäällikköitä, jotka vastaavat yritysmyynnistä omalla maantieteellisellä myyntialueellaan. Mahdollisia paikkakuntia ovat esimerkiksi pääkaupunkiseutu, Turku, Pori, Vaasa, Tampere, Kuopio, Lappeenranta tai niiden läheisyys. Tarjoat eri kokoisille yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille VENI Energian ratkaisuja sähkönhankintaan.

Myyntipäällikön tehtäväkenttään kuuluu koko myyntiprosessi alusta loppuun: Prospektoinnissa sinulla on käytössä alan parhaimmat työkalut ja tavatessasi asiakkaita sinulla on alansa parhaimmat sähkönhankintapalvelut myytävänä. Huolehdit myös sopimusteknisistä asioista ja asiakkuuden kehittämisestä sopimuksen synnyttyä. Vaikka työskentelet itsenäisesti alueellasi ja nautit myyntityön vastuullisuudesta, et jää kuitenkaan yksin ahertamaan arkeen, sillä lähiesimies ja muu tiimi on tukenasi päivätasolla.

Sinulla tulisi olla pilkettä silmäkulmassa mutta suhtaudut työhösi kuitenkin riittävällä vakavuudella. Emme oleta sinun olevan valmis energia-alan asiantuntija, koska VENI Energia tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimialaan, mutta kiinnostus energia-alaa kohtaa on suotavaa. 

Toivomme, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus kenttämyynnistä yritysasiakkaiden parissa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sitkeää otetta myyntiin.  Sinulla on myös halua oppia energia- ja sähkönhankinnan toimialasta ja esiintyä tämän alueen asiantuntijana. Liikkuva työ edellyttää matkustusvalmiutta omalla myyntialueellasi sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toimit kotitoimistosta käsin, joten tarvitset siihen sopivan työhuoneen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä itsenäisen ja monipuolisen tehtävän yritysmyynnin kentässä. Meiltä saat myös motivoivan palkkauksen, joka koostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta ja hyvästä provisio-osuudesta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2019 aikana.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 29.9.2019. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852 tai VENI Energian myyntijohtajaan Antti Helmi puh. 040 168 1131.