(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Polarmatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Vastaat myynnistä alueesi asiakkaille sekä kansainvälisillä markkinoilla että kotimaassa. Tuet paikallista myyntiämme eri maissa, kehität jakelutieratkaisuja ja toimitusvaiheessa teet yhteistyötä projektipäälliköidemme ja tuotantomme kanssa.

Varmistaaksemme kannattavan kasvun ja korkean asiakastyytyväisyyden myös tulevaisuudessa etsimme Tampereelle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Vastaat myynnistä alueesi asiakkaille sekä kansainvälisillä markkinoilla että kotimaassa. Olet asiakkaillemme tärkeä kumppani, ymmärrät heidän tarpeensa ja määrittelet tarjottavan ratkaisun asiakaskohtaisesti. Tuet paikallista myyntiämme eri maissa, kehität jakelutieratkaisuja ja toimitusvaiheessa teet yhteistyötä projektipäälliköidemme ja tuotantomme kanssa.

Odotamme näyttöjä vaativista projektimyynnin tehtävistä kansainvälisille asiakkaille mieluiten energia-, konepaja- tai rakennusteollisuuden alueella. Monipuolinen tekninen osaaminen ja koulutus, hyvät neuvotteluvalmiudet, aktiivinen myyntityö asiakkaiden luona sekä halu menestyä antavat hyvät lähtökohdat onnistumiselle. Myyntipäälliköltä odotamme sujuvaa käytännön kielitaitoa englannin lisäksi esim. saksan tai ruotsin kielessä, muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 (varmimmin tavoitettavissa 16.9.,17.9. ja 24.9.). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.9. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14463. Merkitsethän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.