(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
SKV Kiinteistönvälitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Hei sinä tuleva kollegamme! 

Haemme nyt menestyksennälkäistä ja uralla eteenpäin haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen tehtävään toimistoomme Turkuun täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme. 

Etsimme hyvällä draivilla varustettua myyntipäällikköä kehittämään myyntiämme ja kannustamaan osaltasi Turun toimistoa huipputuloksiin. Voit olla myös tehtävässäsi jo menestystä hankkinut myyntineuvottelija tai kiinteistönvälittäjä, joka haluaa edetä uralla ja siirtyä nyt myyväksi myyntipäälliköksi. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Turun seudulla. Olet halukas tekemään myyntityötä, jotta voit olla edelleen olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää somea toimiston näkyvyyden varmistamiseksi. LKV-tutkinnon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa vahvasti uudistuvassa organisaatiossa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Pirkko Paateloon, p. 0400 523 500. Pirkko kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?11dba0be ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Meistä olisi mukavaa nähdä sinut videolla, mutta jos se ei ole sinulle jostain syystä mahdollista, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana. 

Tutustu Kodin Tarinaan tästä!