(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
CarNext

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Myyntipäällikkö

Vastaat CarNextin uuden palvelu- ja toimintamallin toimintaedellytyksistä, myyntistrategiasta ja toteutuksesta Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, joilla on tarve autojen myyntiin optimaalisimmassa kanavassa. Lisäät CarNextin tunnettuutta sekä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita ja kumppaneita. Asiakas- ja kumppaniverkoston rakentaminen ja kehittäminen on keskeinen osa tehtävääsi.

Toivomme sinulta kokemusta ja näyttöä myynnistä, markkinoinnista ja verkostojen rakentamisesta. Autoalan vähittäiskaupan ja jälleenmyynnin ymmärrys yhdistettynä kykyyn innovoida uudenlaisia digitaalisia palveluja auttaa tehtävässä onnistumisessa. Osana CarNextin kansainvälistä organisaatiota tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Uskallat ottaa haasteita rohkeasti vastaan, ja sinusta huokuu yrittäjähenkistä asennetta. Kykenet kommunikoimaan liiketoiminnan kaikkien tasojen kanssa ja tuomaan esille oikealla tavalla palvelun lisäarvon asiakkaille ja kumppaneille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä muuttamaan autokaupan toimintamalleja. Saat itsenäisen tehtävän, jossa on jo hyvät perusedellytykset valmiina sekä koko kansainvälisen organisaation työkalut ja tuen.

Tule rakentamaan kanssamme uutta!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LeasePlanin operatiiviselta johtajalta Leila Kanervalta, p. 040 508 8015, varmimmin tavoitettavissa 11.9. ja 18.9. klo 9–10. sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttiselta, p. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa 10.9. ja 17.9. klo 15–17. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets linkin avoimet työpaikat kautta viimeistään 22.9.2019.