(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Fiblon

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme                                                                      

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaat Sinulle nimetyistä olemassa olevista asiakkaista ja teet myös aktiivista uusasiakashankintaa sekä Suomessa että vientimyynnissä. Pääpaino työssäsi on henkilökohtaisessa ja liikkuvassa myyntityössä, mutta myyntijohtajan johdolla toimiva myyntitiimimme työskentelee koko ajan tiiviissä yhteistyössä asetettujen tavoitteiden eteen. Tiimimme seniori on nyt jäämässä eläkkeelle ja kasvu-uralla kun olemme, haluamme uuden henkilön jakamaan menestystä kanssamme.

Sinulla on hyvä kokemus ratkaisumyynnistä B-to-B-asiakkaiden parista ja pystyt hoitamaan itsenäisesti oman vastuualueesi. Olet jo tottunut hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia myyntityössäsi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin tai ruotsin kielen taito. Olet valmis liikkumaan niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä ja olet parhaimmillasi asiakkaiden luona, mutta hoidat myös muut sovitut vastuusi huolella.

Asuinpaikkasi / kotikonttorisi on mieluiten pääkaupunkiseudulla tai Varsinais-Suomessa, tehtaalla Porissa käyt 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme Sinulle hyvän mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen laadukkaiden tuotteiden avulla pitkäjänteisesti toimivassa perheyhtiössä.

Katso lyhyt esittelyvideo osoitteessa https://www.fiblon.com/myynti2019/

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUPIIN, konsultit Niina Rekola, puh. (03) 3138 0455 ja Ari Juvonen puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.