(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme nyt toimintamme kasvaessa Lumon Suomi Oy:n kuluttajaliiketoimintaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Hämeenlinnaan

Myyntipäällikkömme vastaa myyntitiiminsä johtamisesta omalla esimerkillisellä toiminnallaan. Hän suunnittelee aktiivisesti uusasiakashankintaa, sparraa oman tiiminsä henkilöstöä kohti tavoitteita ja kehittää kokonaisvaltaisesti myyntiä luoden myös uusia kontakteja. Hänellä on kokonaisvastuu alueen kuluttajamyynnin taloudellisesta toiminnasta sekä raportoinnista. Myyntitiimissä työskentelee sekä kokeneita konkareita että uusia kykyjä, joten myyntipäällikön tulee kyetä johtamaan ja kehittämään tiimiä vastaten yksilöllisesti vaihteleviin tarpeisiin. Hän toimii myös itse aktiivisesti kentällä myyjien tukena päivittäisessä toiminnassa.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli viihdyt kentällä tiimisi kanssa ja nautit yhteisistä myynnillisistä onnistumisista. Olet luonteeltasi joukkueen hengenluoja ja sinulla on tästä näyttöjä. Arvostamme asennetta ja kykyäsi valmentaa tiimiäsi. Olet tavoitteellinen ja pystyt suunnittelemaan omaa ja tiimisi toimintaa systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Rakennat ja teet yhteistyötä luontevasti myös talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää joustavuutta ja mahdollisuutta matkustaa ja työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssä menestymisessä sinua auttavat asiakasosaamisen lisäksi myös kokemus esimiestyöstä ja paikallisen markkina-alueen tunteminen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 27.9.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

Lisätiedot: aluepäällikkö Tommi Koskinen, tommi.koskinen@lumon.fi, p. 040 593 8895.