(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Treamer

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Etsimme nyt myyntitiimiimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi on myydä henkilöstöpalvelusovellusta eri kokoisille yrityksille pääkaupunkiseudulla. Työkuvaan kuuluu prospektointi, kontaktointi, palvelun demoaminen, tarjousten tekeminen, kauppojen solmiminen ja dokumentointi. Työtehtäviin sisältyy myös asiakkaan yhteyshenkilönä toimiminen, asiakassuhteen syventäminen ja myyntiprojektien eri vaiheiden seuraaminen loppuun asti. Työskentelet osana tiimiä, jonka tavoitteena on kasvattaa Treamerista markkinajohtaja ensin Suomessa ja pian muualla Euroopassa.

Tunnet henkilöstöpalvelumarkkinan lainalaisuudet ja ymmärrät ostajan päätöksentekoprosessin. Olet jo hankkinut muutaman vuoden kokemusta HR-kentän B2B-palvelumyynnissä ja hoidat myyntiprosessin tyylikkäästi asiakkaan tavoitteiden mukaisesti – ja enemmänkin. Haluat olla teknologian mahdollistaman muutoksen kärkijoukoissa ja loistat kun saat vapautta ja vastuuta. Olet kotonasi digitaalisten palveluiden äärellä ja osaat kuvata palvelumme myötä tarjoutuvan muutoksen tuomia mahdollisuuksia ja hyötyjä asiakaskunnallesi, myös englanniksi. Muu kielitaito on ehdoton etu.

Rakastat myyntityötä, tutustut intohimolla uusiin ihmisiin etkä pelkää tarttua puhelimeen. Olet yrittäjähenkinen ja työskentelyotteesi on tavoitteellinen, systemaattinen ja aktiivinen. Myös palveluhalukkuus sekä yhteistyötaidot ovat tärkeitä  erinomaisen tiimihengen ylläpitämiseksi. Olet myös valmis osallistumaan palveluidemme kehitystyöhön. Kaupallinen koulutustausta auttaa sinua ymmärtämään sekä asiakaskunnan että kasvuyrityksemme liiketoimintalogiikkaa.

Tarjoamme kannustavan palkkamallin ja reilun korvauksen hyvistä tuloksista. Saat myös mahdollisuuden nopeaan urakehitykseen kotimaassa tai kansainvälisesti, joustavat työajat ja mahdollisuuden optio-ohjelmaan. Arjen työssä sinua tukee innostunut ja yrittäjähenkinen myyntitiimi, pääset vaikuttamaan työhösi ja saat nauttia ainutlaatuisesta toimintakulttuurista Pohjoismaiden suurimmassa start-up -keskittymä Maria01:ssä. Pääset hyödyntämään paitsi loistavia verkostoitumismahdollisuuksia myös kuntosalia ja HSL-matkakorttia.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Katja Kavilo puh. 050 5664482, katja.kavilo@targetheadhunting.fi. Tutustu palveluun ja konseptiimme osoitteessa www.treamer.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.