(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Haemme Agentuuri-liiketoimintayksikköömme vastuulliseen tehtävään osaksi dynaamista tiimiämme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on kasvattaa ja kehittää Berner Agentuurin liiketoimintaa. Huolehdit raaka-aineiden ostoista ja myynnistä rehuteollisuuden tarpeisiin. Asiakkaina ja kumppaneina ovat sekä suomalaiset että kansainväliset rehuntuottajat, rehuraaka-aineiden ja komponenttien valmistajat. Pidät hyvää huolta  pitkäaikaisista ​ asiakassuhteistamme Suomessa sekä etsit aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia Suomen rajojen ulkopuolelta ja kartoitat mahdollisuuksia teollisuuden raaka-aineiden myyntiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. agronomin, agrologin tai muu sopiva (kaupallinen) koulutus. Pääasia on, että olet kiinnostunut myynnistä ja ostamisesta, haluat kasvattaa ja kehittää asiakassuhteita sekä asiakkaan liiketoimintaa aktiivisesti. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttavat jo olemassa olevat perustiedot maatalouskaupasta ja/tai eläinten ruokinnasta, kokemus rehuteollisuudesta on hyödyksi. Sinulla on suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito on eduksi. Kykenet helposti itsenäiseen työskentelyyn etkä pelkää matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Matkapäiviä on vuodessa noin 50 - 70.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan erittäin nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassa. Saat työkavereiksi innostuneen ja aktiivisen tiimimme, monipuoliset työsuhde-edut sekä vakituisen työsuhteen vakavaraisessa konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerin Mika Pirhonen, puh. 040 831 3451, 26.8. klo 14 - 15.30 ja 2.9. klo 14 - 15.30, sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, 30.8. klo 14 - 15 tai 5.9. klo 9 - 10.  Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 8.9.2019 mennessä.