(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Miele

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme ja haemme Kodinkoneet-yksikköömme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

keittiökalusteasiakkuuksiin

Tehtäväsi on kodinkoneiden myynti keittiökalusteasiakkaillemme.  Vastaat asiakkuuksista itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti. Työsi sisältää myynti- ja markkinointikampanjoiden suunnittelua ja jalkauttamista, asiakaskoulutuksia, myymäläkäyntejä ja yhteistyökumppanien myynnin tukemista. Suunnittelet, analysoit ja kehität toimintaa kantaen kokonaisvastuun niin myymälätason toteutuksista kuin ketjuyhteistyöstäkin.

Työ edellyttää aktiivista kenttätyötä ja matkustamista kotimaassa. Olet myös mukana jälleenmyyjien tapahtumissa ja erilaisilla messuilla. Työskentelet Vantaan toimistolta käsin ja vastaat työssäsi kodinkonetulosyksikön johtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä BtoB-asiakkaiden hoitamisesta. Omaat kokemusta jälleenmyyjien kanssa toimimisesta ja olet kokenut neuvottelija. Työskentelet tuloshakuisesti ja käytät työssäsi sujuvasti erilaisia seuranta- ja raportointityökaluja. Hyvät vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisyys ja itseohjautuvuus edesauttavat sinua työssäsi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiselle. Ruotsin kielen hallinnan luemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen sekä avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri. Koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 20.8 klo 14 - 16 ja 22.8 klo 8 – 10 välisenä aikana. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Nina Kuusinen puh. 044 275 4654.  Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 26.8.2019 mennessä.