(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Eversheds Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Myynti- ja markkinointitiimimme kasvaa ja etsimme kokenutta ja tavoitteellista

 

Myyntipäällikköä (Sales Manager)

 

Etsimämme myynnin ammattilaisen vastuualueeseen kuuluu liidi- ja tarjousprosessien hallinnointi ja raportointi, myyntiprosessien laadun varmistaminen, strategisen myyntitiimimme koordinointi sekä asiakassuhteidemme ja uusasiakashankinnan aktiivinen edelleen kehittäminen asiakasvastuullisten osakkaidemme yhteistyökumppanina. Tavoitteena on säilyttää asiakastyytyväisyytemme huipputasolla ja kannattavuutemme kasvussa. Myyntipäällikkö toimii yhteistyössä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa osallistuen kampanjoiden ja asiakastapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää CRM-järjestelmien ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin teknologioiden asiantuntemusta sekä aiempaa kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä, asiakaskokemuksen ja asiakashoitomallien kehittämisestä. Asiantuntemus asianajoalalta tai vastaavien asiantuntijapalvelujen myynnistä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla on eduksi. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kaupanalan tai markkinoinnin korkeakoulututkinto. Kansainvälisen toimistomme tehtävissä erinomainen englannin kielen taito on välttämättömyys ja muu kielitaito on iso plussa.

 

Odotamme myyntipäälliköltä ketteryyttä, joustavuutta, osallistuvaa ja verkostoituvaa työskentelyotetta, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta mutta ennen kaikkea innostunutta hands on –otetta aktiiviseen myyntiin ja asiakastyöhön.  

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän työympäristön, laajat kehittymismahdollisuudet ja vastuullisesti toimivan työpaikan. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Annemari Kovalainen, puh. 040 844 9910 tiistaina 13.8. klo 10-11.00 ja keskiviikkona 14.8. klo 10-11.00.  Hakemus ja ansioluettelo sekä palkkatoiveen pyydämme lähettämään otsikolla ”Myyntipäällikkö” sähköpostitse rekry@eversheds.fi 19.8.2019 mennessä. Työtehtävät alkavat heti oikean henkilön löydettyämme.