(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Cuuma Communications Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Myyntipäällikkö

Markkinoiden kuumetessa uuden ajan operaattori Cuuma valmistautuu voimakkaaseen kasvuun. Haemme jatkuvasti uusia Cuumalaisia ja tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kotimaista tarinaamme. Myynnin tehtävissä olet avainroolissa kasvumme toteuttamisessa, tarjoten ainutlaatuisia kommunikaatiopalveluitamme uusille asiakkaille.

Tehtävänäsi on tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota tilanteeseen sopivan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Hankit uusia asiakkaita, sovit asiakastapaamisia ja tapaat asiakkaita sekä yksin että asiantuntijoidemme kanssa. Pääset tekemään tarjouksia ja sopimuksia asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Lisäksi varmistat yhteistyössä tiimin kanssa projektin sujuvan aloituksen ja varmistat omalta osaltasi hyvän asiakaskokemuksen. Saat vastuullesi koko myyntiprosessin itsenäisen hoitamisen, huipputiimin tukemana.

Sinulta toivomme soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta esim. muiden it-palveluiden tai ohjelmistojen myymisestä. Lisäksi sinulta löytyy kokemusta menestyksekkäästä asiakastapaamisten järjestämisestä ja neuvottelutilanteista. Olet periksiantamaton ja määrätietoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi työskentelet pääasiassa suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen paikan nopeasti kasvavassa kotimaisessa yrityksessä, sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus erinomaisiin ansioihin motivoivan palkitsemismallimme ansiosta. Kasvavassa yrityksessämme sinulla on lisäksi mahdollisuus pitkäaikaiseen urakehitykseen. Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Käytössäsi on erittäin kattavat työsuhde-etumme kuten työterveys- ja hammashuolto, matkapuhelin -ja lounasetu, liikuntaraha, kuntosali, hieronta ja lastenhoitaja.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Chrisulta, christian.eroma@cuuma.com tai puhelimitse p. 0400-988005.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 2.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!