(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Auto-Bil

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Haemme nyt Turkuun yrittäjähenkistä

Myyntipäällikköä Partner-ohjelmaamme
 

Partnerina toimit kyseisen autotalon myyntipäällikkönä vastaten kokonaisvaltaisesti autotalon tuloksesta.

Sinulla on vastuullinen, tuloshakuinen ja yrittäjähenkinen ote työhösi. Omaat kaupallisen asenteen ja ennen kaikkea kiinnostuksen autoja sekä myynti- ja esimiestyötä kohtaan. Kokemus autoalalta ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi; tärkeämpää on, että sinulla on oikea asenne ja haluat yrittäjämaisesti rakentaa ja vastata yhdestä toimipisteestä ja sen liiketoiminnasta.

Toimimme hyvällä paikalla ja motivoituneilla myyjillä Turun autokaupan ytimessä.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa – pääset toimimaan yrittäjähenkisesti olemassa olevan brändin ja konsernin tukemana.
  • kannustavan palkkauksen – mikäli saavutat asetetut tavoitteet, on sinulla mahdollisuus saada osuus Auto-Bilin omistuksesta.

Meillä on hyvä porukka ja aito tekemisen meininki. Teemme työmme mahdollisimman hyvin ja haluamme menestyä ryppyotsaisuuteen sortumatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Auto-Bilin johtaja Petri Lankinen, puh. +358 44 777 6910, arkisin klo 14 – 16. 

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään jättämällä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään su 18.8.2019. Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!