(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Delta Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ DELTA AUTO HÄMEENLINNAAN JA PORIIN 

Haemmemyyntipäällikköjä johtamaan ja valmentamaan toimipisteen uusien ja käytettyjen autojen myyntitiimiä Hämeenlinnaan ja Poriin. Myyntipäällikkö vastaa myyntitavoitteiden toteutumisesta sekä yksityis- että yrityssektorilla. Lisäksi tehtäviin kuuluu eri valmistajien antamien vaatimusten toteutumisen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Odotammehakijoilta aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta myynnistä sekä kokemusta myynti- ja henkilöstöjohtamisesta. Näkemys laadukkaasta ja tehokkaasta autojen myyntiprosessista, englanninkielen taito sekä halu oppia uutta ovat keskeisiä vaatimuksia. Autoalan tuntemus ja kontaktit katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään laadukkaiden tuotteiden pariin autoalan ytimeen ja rakentamaan autokaupan uudenlaista menestyksellistä arkea.

Lisätietojatehtävästä antaa arkisin Automyynnin liiketoimintajohtaja Teemu Hakala puh. 040 3427012. Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi 25.8.2019 mennessä. Haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.