(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Etsimme Varsinais-Suomeen rakenteellisen paloturvallisuusalan asiakkaallemme monipuolista Myyntipäällikköä tekniseen myyntiin. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sovittavissa. Toimipiste sijaitsee Turun seudulla, mutta työ on hyvin liikkuvaa. Siksi toivommekin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa ajokorttia.


Työtehtävät

Tällä alalla kauppaa tehdään pääasiassa henkilökohtaisesti kasvotusten. Tehtäviisi teknisenä myyntipäällikkönä kuuluu asiakaskäyntien lisäksi aktiivinen asiakashankinta seuraamalla alkavia työmaita ja kartoittamalla potentiaalisia asiakkaita. 

Asiakkaan kontaktointi tapahtuu puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös asiakaskäynneillä, joissa pääset tuomaan oman persoonasi peliin. Myyt tuotteita/palveluita kartoittaen asiakkaan tarpeet ja kilpailuttamalla nykyiset palvelut.

Edellytykset

Tässä roolissa ei voi jäädä paikoilleen, sillä muut menevät tällöin lujaa ohi. Olethan siis oma-aloitteinen, itsenäinen ja rakennat kalenteriasi tehokkaasti. Omaat jo kokemusta teknisestä myynnistä ja olet kiinnostunut paloturvallisuusalasta.

Myyminen ja tuloksen teko on sinulle ominaista sekä asiakkaat ja uuden kaupan mahdollisuus ajavat sinua työssäsi päivittäin. Sinulla on aito kiinnostus liiketoimintaa kohtaan ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen on sinulle luontaista. Hallitset myyntiprosessin asiakasta kuunnellen ja osaat esitellä tarjottavat tuotteet/palvelut asiakkaalle houkuttelevalla tavalla. 

Lisäksi ilmaiset itseäsi erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet mukava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen paikan kokeneiden osaajien parissa sekä haastavan ja itsenäisen työtehtävän. Oma panoksesi ja aktiivisuutesi on tärkeää koko yritykselle, joten tavoitteellisuutesi näkyy yrityksen tuloksen lisäksi myös sinun palkkapussissasi. Lisäksi pääset oppimaan ja kehittämään omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja -tuotteiden parissa!

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Poolian rekrytointikonsulteilta.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter