(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Esittely

Etsimme Varsinais-Suomeen rakenteellisen paloturvallisuusalan asiakkaallemme monipuolista

Myyntipäällikköä

tekniseen myyntiin. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sovittavissa esimerkiksi elo-syyskuulle.

Toimipiste sijaitsee Turun seudulla, mutta työ on hyvin liikkuvaa. Siksi toivommekin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa ajokorttia.

Työtehtävät

Tällä alalla kauppaa tehdään pääasiassa henkilökohtaisesti kasvotusten. Tehtäviisi teknisenä myyntipäällikkönä kuuluu asiakaskäyntien lisäksi aktiivinen asiakashankinta seuraamalla alkavia työmaita ja kartoittamalla potentiaalisia asiakkaita.

Asiakkaan kontaktointi tapahtuu puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös asiakaskäynneillä, joissa pääset tuomaan oman persoonasi peliin. Myyt tuotteita/palveluita kartoittaen asiakkaan tarpeet ja kilpailuttamalla nykyiset palvelut.

Edellytykset

Tässä roolissa ei voi jäädä paikoilleen, sillä muut menevät tällöin lujaa ohi. Olethan siis oma-aloitteinen, itsenäinen ja rakennat kalenteriasi tehokkaasti. Omaat jo kokemusta teknisestä myynnistä ja olet kiinnostunut paloturvallisuusalasta.

Myyminen ja tuloksen teko on sinulle ominaista sekä asiakkaat ja uuden kaupan mahdollisuus ajavat sinua työssäsi päivittäin. Sinulla on aito kiinnostus liiketoimintaa kohtaan ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen on sinulle luontaista. Hallitset myyntiprosessin asiakasta kuunnellen ja osaat esitellä tarjottavat tuotteet/palvelut asiakkaalle houkuttelevalla tavalla.

Lisäksi ilmaiset itseäsi erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet mukava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen paikan kokeneiden osaajien parissa sekä haastavan ja itsenäisen työtehtävän. Oma panoksesi ja aktiivisuutesi on tärkeää koko yritykselle, joten tavoitteellisuutesi näkyy yrityksen tuloksen lisäksi myös sinun palkkapussissasi. Lisäksi pääset oppimaan ja kehittämään omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja -tuotteiden parissa!

Lisätiedot

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Poolian rekrytointikonsulteilta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter