(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Arkta Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Olemme kasvussa ja tarvitsemme aktiivista vahvistusta asuntomyyntiimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Olet avainhenkilö tavoitteidemme saavuttamisessa. Myyt uudisasuntoja kuluttajille oman myyntitavoitteesi mukaisesti mutta vastaat myös myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit esimiehenä 3 hengen tiimille ja huolehdit myös tarvittavasta lisäresurssoinnista kausiluoteisesti. Olet vastuussa asiakaskokemuksesta myynnin kaikissa vaiheissa ja tiimisi työtyytyväisyydestä. Olet mukana asiantuntijana myös maanhankinnassa ja hankekehityksessä.

Sinulla on näyttöjä uudisasuntojen myynnistä ja mielellään myös myynnin johtamisesta. Olet jämäkkä asioiden eteenpäin viejä mutta samalla sosiaalisesti taitava ja ymmärrät erilaisten myyntitekniikoiden merkityksen. Sinulla on vahvaa näkemystä Tampereen ja ympäröivien kuntien tulevaisuudesta ja houkuttelevuudesta asuntotuotannon ja asiakaskohderyhmien näkökulmasta. Olet määrätietoinen, aktiivinen ja aikaansaava. Edustat yhtiötämme asiakkaiden suuntaan ja rakennat luottamusta pitkäjänteisesti.

Tule mukaan vakavaraiseen perheyhtiöön, joka mahdollistaa sekä toiminnan kehittämisen että oman ammatillisen kehittymisesi. Lisätietoja tehtävästä antaa executive consultant Sirpa Launos, p. 040 7686467. Lähetä hakemuksesi ja cv:si viim. 31.7.2019 mennessä, osoitteella sirpa.launos@talenthunters.fi. Mutta toimi nopeasti, haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.