(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Keski-Suomen Kuljetus Oy (KSK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme nyt Muurameen aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Otat kokonaisvastuun kuljetuspalveluiden ja kiviainesten myynnistä, markkinoinnista ja kehittämisestä. Lähdet aktiivisella otteella sekä vahvistamaan nykyisiä asiakkaisuuksiamme että tekemään uusasiakashankintaa. Teet myyntiä tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti. Tulet panostamaan käytännön myyntiin, tarjousprosesseihin ja asiakkuuksien hoitomalleihin. Kuulut yrityksen johtoryhmään.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Toimialan tuntemus katsotaan eduksi. Olet joustava ja aktiivinen persoona, jolle työskentely asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on luontevaa. Etsimme pitkäaikaista ratkaisua, tulosvastuullista henkilöä meille merkittävässä liiketoiminta-alueessa. Ota haaste vastaan.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Voit jättää myös soittopyynnön. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.