(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Kuljetusliike Taipale Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme Kuljetusliike Taipaleen Kanta-Hämeen ja Etelä-Suomen myyntiä tukemaan

Myyntipäällikköä

Tarjoamme sinulle myynnillisesti kasvavan ja kehittyvän alueen sekä koko maan kattavan verkoston tuen. Hoidettavaksesi saat olemassa olevia asiakkuuksia kuljetuksen ja varastoinnin maailmasta. Lisäksi teet aktiivista uusasiakashankintaa yhteistyössä tuotannon kanssa. Me tarjoamme sinulle paljon vastuuta ja vapautta tehdä työsi hyvin. Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet toimeen tarttuva ja käytännönläheinen tekijä, kuten mekin olemme.

Toimintakulttuurissamme näkyy perheyrittäjyyden myötä organisaation mataluus ja se, että omistajat ovat lähellä. Myyntitiimimme Taipaleella on pieni, mutta tulet olemaan osa Kaukokiidon lähes neljän kymmenen henkilön valtakunnallista myyntitiimiä. Oma toimistosi sijaitsee Hämeenlinnan toimipisteessämme, jossa sinulla on tukenasi iso joukko logistiikan ammattilaisia. Voit työskennellä osan viikosta myös kotikonttorista käsin.

Sinulta odotamme joko logistiikka-alan koulutusta ja/tai työstä hankittua kokemusta sekä ymmärrystä terminaalitoiminnoista, kuljetustuotannosta ja/tai varastoinnista. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on rohkeutta etsiä ja myydä kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin. Olet luonteeltasi todellinen asiakaspalvelija ja yhteen hiileen puhaltaja. Viihdyt muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, etkä mene lukkoon paineenkaan alla. Hallitset englanninkielen suullisesti ja kirjallisesti ja sinulla on perustietämys Ms Office-työkaluista sekä CRM-järjestelmästä.

Onnistuimmeko herättämään kiinnostuksesi? Kysy meistä ja tehtävästä lisää avainasiakaspäälliköltämme, Ari Tenhuselta. Hänet tavoitat ke 5.6. klo 12-14 ja ti 11.6. klo 12-14, numerosta 040 7379361.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää. Voit lähettää CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen su 23.6.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.