(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Sintrol

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme nyt analysaattorit ja safety –ryhmään asiakkaidemme liiketoimintaa tukevien kokonaisratkaisujen myyntiin ja kehittämiseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävääsi kuuluu asiakkuuksiemme auttaminen kehittämällä ja tehostamalla heidän toimintaansa kokonaisten analysointijärjestelmien tai yksittäisten laitteiden avulla. Myyntipäällikön alueena on koko Suomi. Asemapaikkasi on yrityksemme pääkonttorilla Helsingin Konalassa.

Toimitamme ratkaisuja muun muassa prosessiteollisuuteen, energian tuotantolaitoksiin ja biomassan käsittelylaitoksiin. Meillä on vankka osaaminen päästömittausratkaisuista, prosessien kaasuanalysoinnista ja vesianalysaattoreista. Safety -konseptimme takaa parhaan mahdollisen tuotannon keskeyttämättömän toiminnan. Riskin käydessä toteen, konseptimme takaa palon nopean havaitsemisen sekä vahinkojen minimoinnin. Meillä on myös ATEX-laitesäädökset täyttävä turvatuotevalikoima kaasu- ja pölyräjähdysten ja -tulipalojen havainnointiin, estämiseen, niiltä suojautumiseen sekä räjähdysten vaikutusten vähentämiseen erityisesti prosessiteollisuuden laitoksissa.

Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina, ja siksi odotamme sinulta kyvykkyyttä konsultoivaan ratkaisumyyntiin ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Avoinna oleva myyntitehtävämme on erittäin vaativa ja edellyttää soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi pitkäjänteisyyttä. Tehtävän haltijan tulee vahvojen myynti- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi hallita laitteisiin ja järjestelmiin liittyvät suunnittelu-, dokumentointi-, käyttöönotto- ja huoltopalvelut sekä räätälöityjen sovellusten suunnittelun ja rakentamisen asiakkaiden tarpeisiin.

Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta Sintrolin toimialaa kohtaan sekä halua kehittää palveluamme asiakkaidemme ehdoilla. Me Sintrolilla haluamme olla toimialamme paras, ja toivomme sinultakin kunnianhimoista asennetta.  Työssäsi tarvitset lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, tiimihenkisyyttä sekä sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, hyvät työkalut ja työsuhde-edut sekä kannustavan työyhteisön. Olemme kiinnostuneita sinun kehittymisestäsi ja menestyksestäsi, ja sen varmistamiseksi kokeneemmat kollegasi auttavat sinut hyvään alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta, mutta tehtävä sisältää myös uusasiakashankintaa.  Meille on tärkeää kuunnella uusia ideoita ja kehitysehdotuksia, joten saamaasi asiakaspalautetta käytetään aktiivisesti oman toimintamme kehittämiseen. Työrauhan takaa omat työhuoneet. Palkkatasomme on kilpailukyinen ja työetuihin sisältyvät laajat terveyspalvelut sekä lounas- ja liikuntaetu. Tule siis meille hommiin!

Lisätietoja antavat Sintrol Oy:n Mikko Londen, puh. 044 526 5297, parhaiten tavoitettavissa pe 7.6. klo 13-15 ja ti 11.6. klo 8-10 tai rekrytointikonsulttimme Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa arkiaamuisin klo 8-9 tai 6.6. klo 16-17. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ma 17.6.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.