(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Poolia Suomi Oy / SoftOne

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

SoftOne

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen. SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

Esittely

SoftOne etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa kokenutta ja tavoitehakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

tekemään itsenäisesti SoftOne GO palveluiden myyntiä pääsääntöisesti PK-seudulla. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Tehtävän aloitus on elokuun alusta.

Työtehtävät

Tulet vastaamaan Softone GO ohjelmistoratkaisujen myynnistä pääasiassa uusille asiakkuuksille. Ohjelmistoratkaisut pitävät sisällään mm. tilaukset, laskutuksen, reskontrat, oston, varaston, palkan (tulossa) ja kirjanpidon. HR:n puolella on työajanseuranta, työvuorojen suunnittelu ja optimointi leimauksineen.

SoftOnen tarkoituksena on kasvaa nopealla vauhdilla, joten myyntipäälliköltä toivotaan erittäin aktiivista otetta edesauttaaksesi omalla panoksellasi tätä kasvutavoitetta. Saat oman henkilökohtaisen budjetin, joka ohjaa toimintaasi.


Vastuualueet:

- Myyntiprosessin kokonaisvaltainen hallinta sopimuksen allekirjoittamiseen asti
- Uusasiakashankinta
- ERP:n myynti sovituille toimialoille (LVIS) ja turvaurakointi ja HR:n osalta toimialariippumattomasti
- Osallistuminen markkinointiin ja erilaisten kampanjoiden suunnitteluun
- Tuotekehitykseen osallistuminen kentältä saatujen palautteiden mukaisesti ja niitä eteenpäin muulle organisaatiolle vieden

Edellytykset

- Vankka kokemus ERP- tai HR-järjestelmien myyntityöstä
- Aito kiinnostus liiketoimintaan ja asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen
- Osaat esitellä tarjottavat tuotteet / palvelut asiakkaalle houkuttelevalla tavalla
- Hallitset myyntiprosessin asiakasta kuunnellen
- Hyvä tietämys tietotekniikasta ja uusista teknologioista
- Mielellään korkeakoulututkinto (tai AMK)
- Ilmaiset itseäsi erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja sinulla on hyvä englannin- suomen ja ruotsin kielten taito
- Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelytapa, ajankäytönhallinta

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut lounas- ja liikuntaseteleineen, monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja tuotteiden parissa! Toivomme alkuun oman auton käyttömahdollisuutta, jatkossa mahdollisuus myös autoetuun.

Lisätiedot

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Sanna Majavalta ja Tarja Laaksolta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter