(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oletko kilpailuhenkinen ja onnistumisista nauttiva tiimipelaaja?

Haemme nyt kokenutta ja tuloksellista myynnin ammattilaista kasvavaan Barona Teollisuuden organisaatioomme. Olemme erikoistuneet teollisuuden alan henkilöstöresursointiin aina työntekijöistä johtajiin saakka. Asiakkaitamme ovat suuret ja pienet teollisuusalan yritykset, joille tarjoamme monipuolisia palveluita heidän tarpeiden mukaan.

Myyntipäällikkönä otat kaupallisen vastuun sinulle määritetystä asiakas- ja palvelusegmentistä. Hoidat itse aktiivisesti asiakasyhteistyötä ympäri Suomea, mutta samalla myös hyödynnät muuta organisaatiota parhaiden myyntitulosten saavuttamiseksi. Lisäksi teet myös yhteistyötä Baronan eri alueellisten toimistojen kanssa ja tuet heitä teollisuuden alan palvelujen myyntityössä.

Toivomme sinulta vahvaa työkokemusta myynnin parista sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Koulutuksesi voi olla teknillinen tai kaupallinen. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen vastuunkantaja, joka saa myös muut innostumaan yhteisistä tavoitteista. Suomen kielen lisäksi osaat sujuvasti myös englantia ja mahdollisesti jopa ruotsia.

Tämä työtehtävä tarjoaa sinulle myynnillisiä haasteita ja vastuuta sekä erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen teollisuusalan yrityksiin. Pääset mukaan alansa johtavaan yritykseen syventämään myynnin ja teollisuuden osaamistasi ja myös kehittämään meitä organisaationa oman osaamisesi avulla. Vaikka työtehtävä onkin hyvin itsenäinen, niin meillä pääset osaksi yhteisöä, jossa arvostetaan tiimityötä ja työkavereiden tukea. Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Veli-Matti Kaunismäki numerosta 050 317 0418.