(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Arvomme jakavien ihmisten kanssa on kiva tehdä töitä. Lika barn leka bäst ja siksi etsimmekin sinua Myyntipäällikkö, johtamaan ja kehittämään kanssamme vähittäiskaupan tiimiä Helsingin Salmisaareen.

Myyntipäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yrityksemme vähittäiskauppamyynnistä niin kehittämisen kuin johtamisenkin näkökulmasta. Olet osaava ammattilainen, jolta löytyy avaimet menestyksekkääseen asiakas- ja myyntityöhön sekä budjetointi- ja kuluseurantaan. Toimit tulosvastuullisena tiimin esimiehenä ja raportoit toiminnastasi viikoittaisella tasolla myynnin johdolle. Myyntipäällikkönä olet vastuussa myös nimetyistä asiakasvastuista ja näytät toiminnallasi esimerkkiä tiimisi jäsenille. Tiimin vetäjänä olet innostava, sparraava ja kehittävä esimies, jonka yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot mahdollistavat jokaisen tiimin jäsenen osaamisen kehittämisen huippuunsa. Johdat toimintaa ihmislähtöisesti ja ymmärrät hyvän johtamisen merkityksen operatiivisessa sekä strategisessa työssä.

Odotamme myyntipäälliköltämme vahvaa vähittäiskauppamyynnin osaamista, strategista ajattelukykyä ja liiketoiminnan kehittämistaitoja. Toivomme myyntipäälliköltämme myös löytyvän jo useamman vuoden kokemusta alalta sekä näyttöä onnistumisista työssä suoriutumiseksi. Esiintymis- sekä kielitaidot katsotaan eduksi.

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavassa organisaatiossa sekä paikan myynnin johtoryhmässä. Tervetuloa mukaan rakentamaan missiotamme todeksi eli tekemään maailmasta hieman paremman paikan olla ja elää meille kaikille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveen kera 16.6.2019 mennessä osoitteeseen rekry@finlayson.fi ja otsikoi hakemuksesi “Myyntipäällikkö”.

Ensimmäiset haastattelut paikkaa varten pidetään viikkojen 25 ja 26 aikana ja aloittamaan pääset mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.