(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme nyt joukkoomme myynnin johtamisen ammattilaista Loimi-Hämeen alueyhtiöön.

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkönä työskentelet säästämisen ja sijoittamisen tiimin esimiehenä huolehtien tiimisi tuloksellisuudesta, osaamisen kehittymisestä ja uudistusten läpiviennistä. Vastaat tiimisi toiminnalle asetettujen tavoitteiden tehokkaasta toteutumisesta sekä kehität säästämisen ja sijoittamisen myynti- ja toimintamalleja. Toimit tiimisi suunnannäyttäjänä ja luot parhaat mahdolliset edellytykset tuloksekkaalle työlle. Työskentelet kädet savessa tiimisi jäsenten kanssa valmentaen ja sparraten heitä, ja osallistut itsekin aktiivisesti myyntiin etsien asiakkaalle parhaat talouden ratkaisut.

Odotamme sinulta

  • Intohimoa myyntiin ja myyntiprosessien kehittämiseen sekä säästämisen ja sijoittamisen maailmaan
  • Kiinnostusta valmentavaa esimiestyötä kohtaan ja kykyä ihmisläheiseen muutosjohtamiseen
  • Myynnillistä tavoitteellisuutta sekä reipasta, ratkaisulähtöistä ja ennakkoluulotonta otetta työhön
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. liiketalous)

Aikaisempi kokemus finanssialalta sekä näytöt tuloksellisista myynnin esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten, haastavien ja palkitsevien tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Saat ympärillesi dynaamisen ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden menestyä ja näyttää osaamisesi. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Marko Sinkkonen, puh. 044 431 4578 (ke 22.5. klo 16-18 ja to 23.5. klo 8-10) tai marko.sinkkonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.5.2019 mennessä. Jätähän hakemuksen yhteydessä myös lyhyen videovastauksen.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkistaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Hakijan luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintaa ja tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta).

Kurkkaa videolta Markon terveiset!