(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Katri Antell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vahvistamme Antellin organisaatiota, ja etsimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ. Tehtävä on uusi.

Vastaat yhtiön uusasiakashankinnasta. Kontaktoit ja tapaat yrityspäättäjiä, ja myyt Suomen laadukkainta henkilöstöravintolapalvelua osaksi yrityksen työhyvinvointia! Vastuullasi on koko myyntiputken hallitseminen liideistä tarjous- ja sopimusprosessiin. Autat kollegojasi onnistumaan tuomalla oman ammattitaitosi yhteiseksi hyödyksi. Esimiehesi on myyntipäällikkö team lead.

 

Sinulla on kaupallispainotteinen korkeakoulututkinto (AMK, KTM, ETM tms.) ja näyttöjä menestyksekkäästä ratkaisumyyntityöstä b2b-palveluliiketoiminnasta. Asiakastyöskentelyssä osoitat nopeutta ja palveluhenkisyyttä. Osaat neuvotella vaativimmissakin tilanteissa ja hallitset tarjous- ja sopimusprosessit. Kokonaisvaltainen palvelutarjooman hahmottaminen on sinulle yhtä luonnollista kuin yksityiskohtiin paneutuminen. Olet kokenut myynnin ammattilainen, mutta haluat vielä kehittyä ja kehittää myynnillistä menestystä. Antellilla jokainen rakentaa erinomaista työyhteisöä ja odotammekin sinulta erinomaisia työyhteisötaitoja. Työssäsi edellytetään matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Rakennamme sinulle kokemuspohjasi mukaisen kattavan perehdytysohjelman. Persoonana olet rohkeasti toimeen tarttuva, positiivinen, pitkäjänteinen ja organisointikykyinen osaaja.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisten etujen lisäksi kotimaisen perheyrityksen hyvän yhteishengen ja ainutlaatuisen yrityskulttuurin, vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään myynnin prosesseja ja kasvavaa Antell-perhettä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunterit Stig Hedberg puh. 044 330 3132 ja Jan-Erik Lagerström 040 539 4339. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 26.5.2019 mennessä InHunt Group Oy:n verkkosivuilla www.inhunt.fi