(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Tools Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

TOOLS Finland on pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeidentoimittaja. Toimipisteitä on Suomessa 28 paikkakunnalla. TOOLSin henkilöstö Suomessa käsittää noin 300 myynnin ja sitä tukevien toimintojen ammattilaista. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jonka johdosta tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme.

Haemme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kokonaisvaltaisen myynnin kehittämisestä Kokkolan talousalueella.

Myyntipäällikkönä vastaat alueesi sinulle kohdennetuista nykyisistä asiakkaista ja pääset luomaan myös uusia kontakteja uusasiakashankinnan parissa, sillä tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ymmärrät asiakkaiden tarpeet löytäen niihin sopivat ratkaisut. Olet luontainen verkostoituja ja nautit teknisistä haasteista sekä pitkäjänteisestä, tuloshakuisesta toiminnasta.

Myytävänäsi ovat parhaat merkit teollisuuden käyttämistä tarvikkeista ja työkaluista sekä palvelukonsepteista. Työpäivässäsi vuorottelevat asiakaskohtaamiset, tarjousten ja sopimusten tekeminen sekä perinteiset myynnin seurantaan liittyvät rutiinit. Asiakaskuntasi koostuu isoista ja pienistä yritysasiakkaista.

Etsimme sinua, joka olet myyntihenkinen ja aidosti viihdyt kentällä asiakkaiden parissa. Arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja ymmärrystä teollisuusasiakkaiden liiketoiminnasta. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot uusista kontakteista pitkäaikaisia kumppaneita samalla, kun ylläpidät aktiivisesti olemassa olevia asiakkuuksia. Kykenet tavoitteelliseen myyntityöhön ja osaat johtaa itseäsi sekä ajankäyttöäsi järjestelmällisellä otteella. Työssä menestymistä sinua helpottaa Kokkolan talousalueen tuntemus sekä kokemus teollisuusmyynnistä. Asiakasosaamisen lisäksi myös luonteva IT-järjestelmien tuntemus auttaa työssäsi.

Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta, sillä into ja aito kiinnostus tuotteisiin sekä asiakkaan tarpeen ratkaisuun merkitsevät eniten!

TOOLS Finland tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja muuttuvalla toimialalla. Työympäristö on välitön ja sinulla on loistava mahdollisuus päästä kasvamaan yrityksen mukana, joka tarjoaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet urallasi etenemiseen. Lisäksi tarjoamme vankan tuen TOOLSin tehokkaan tuote- ja palvelukonseptimme sekä myyntitiimimme kautta.

Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan TOOLS Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Viivi Härkönen (050 596 6328, viivi.harkonen@barona.fi)