Myyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme myyntipäällikköä kiinteistöalan palvelumyynnin pariin Uudenmaan alueelle.

Työtehtävissäsi

Tehtävässäsi pääset vastaamaan sinulle osoitettujen asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat kiinteistöalan palveluiden myynnistä olemassa oleville asiakkaille. Tuntemus kiinteistöalan tuotteista auttaa sinua etsiessäsi parasta ratkaisua asiakkaan tarpeisiin. Olet tulosvastuullinen omasta myynnistäsi ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös muita myyjiä sisältävän myyntialueen myynnistä.

Odotamme sinulta

Kaupallinen tai tekninen koulutus tukee menestymistäsi tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. Myyntikokemuksesi ja osaamisesi B2B-asiakkaiden parissa on myynnillisen asenteesi kera koulutusta tärkeämpää. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä kentällä sekä heidän auttamisesta arjen haasteissa. Olet sparraaja ja kannustat kollegoitasi työnteossa sekä asiakkaita ostopäätösten kanssa. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa niin suomeksi kuin englanniksi ja nautit asiakastyön tuomista haasteista sekä vuorovaikutustilanteista.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä. Työskentelet mielenkiintoisten tuotteiden ja kumppanien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja työnteko on hauskaa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja vakituiset tulot suoraan asiakasyrityksessämme. Tehtävässä on takuupalkkaus, mutta onnistumisista palkitaan reilusti. Pystyt siis omalla toiminnallasi vaikuttamaan siihen, miltä kuukausipalkkasi näyttää. Teet merkityksellistä työtä, jossa tuodaan asiakkaan liiketoimintaan uutta potkua.

Hakuprosessi

Oletko etsimämme myyntipäällikkö? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja cv:n kera viimeistään 26.5. mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Workpower 360° Rekrytoija Emilia Järvenpää 044 74557170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi                     

Avainsanat: myyntipäällikkö, takuupalkka, vakituinen, myyjä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267104
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa