(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Gasum

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Etsimme nyt Espooseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat nimetyistä merkittävistä strategisista maakaasun putkiasiakkuuksista Suomessa. Vastaat asiakassuhteiden kehittämisestä sekä kyseisten asiakkaiden asiakkuustoiminnan koordinoinnista Gasumissa. Tuot asiakasnäkökulmaa sekä hinnoittelun kehittämiseen että vaikuttamistyöhön. Olet vahvasti mukana kehittämässä uutta maakaasumarkkinaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva

Pääasialliset vastuualueet:

Tehtävänäsi on myynti ja myynnin edistäminen nimetyille asiakkaille. Hoidat sopimusneuvotteluita, laadit asiakkaille tarjouksia ja hoidat aktiivisesti asiakassuhteita. Osallistut tarvittaessa myös näihin liittyviin kehityshankkeisiin

Odotamme sinulta:

Olet aidosti asiakaslähtöinen, näkökulmasi on teknistaloudellinen sekä haluat oppia uutta. Analyyttisellä ajattelutavallasi ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja näihin liittyviä energiamarkkinoiden ajureita sekä hahmotat energia-alan kokonaisuuksia.

Sinulla on vähintään kymmenen vuoden kokemus todennäköisesti energia-alalta sekä myyntikokemusta. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot, otat omistajuutta ja viet asiat päätökseen. Omaksut nopeasti uusia asioita ja osaat toimia itsenäisesti päivittäisessä työssäsi. Tehtävässä menestyminen vaati myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä rakentaa luottamusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi sekä konsernin muiden osastojen kanssa. Työ edellyttää matkustamista lähinnä Suomessa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialoilla
  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi 

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532, parhaiten tavoitettavissa ke 8.5. ja to 16.5. klo 8-10. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets viimeistään su 19.5.2019.