(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Pohjola Rakennus Oy Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Etsimme nyt voimakkaasti kehittyvään asuntomyyntiimme Turkuun

Myyntipäällikköä

Tehtävääsi sisältyy oman aktiivisen asuntomyynnin lisäksi tulevan myyntitiimisi kannustaminen ja tukeminen yhä parempaan asiakaspalveluun. Uusien asuntojen kauppaan liittyvät rutiinit ja lainalaisuudet ovat sinulle tuttuja, minkä lisäksi osaat tuoda asuntomarkkinaosaamisellasi lisäarvoa uusien asuntojen hankekehitykseemme.

Etsimme myyntihenkistä, LKV-tutkinnon suorittanutta ja vankan tuntemuksen alalta omaavaa henkilöä. Olet tottunut pitämään langat käsissäsi, osaat paketoida tiedon ymmärrettävään muotoon päätöksenteon tueksi ja hallitset RS-järjestelmän erinomaisesti. Odotamme vahvaa halua tehdä tulosta ja menestyä.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Pekka Ronkainen 7.5., 8.5. ja 16.5. klo 9.00 -11.00. puh. 050 380 0050

Tartu haasteisiin ja lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 19.5.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@pohjolarakennus.fi