(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Accountor ICT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Accountor ICT kuuluu Accountor-konserniin, joka työllistää Pohjois-Euroopassa yli 2400 henkilöä ja tarjoaa uusimmat ja monipuolisimmat ratkaisut taloushallintoon, IT-infraan, HR:ään, asiakkuudenhallintaan ja tuotannonohjaukseen. Accountor ICT tarjoaa asiakkailleen monipuolisia IT-palveluita. Olemme innovatiivinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilviratkaisut, Azure, kapasiteetti-palvelut ja käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme. Haluamme kehittää asiakkaidemme IT-infran käytettävyydeltään korkeatasoiseksi ja tietoturvalliseksi niin, että se tukee asiakkaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme on todella ymmärtää asiakkaidemme ydinliiketoimintaa ja IT-ratkaisujen roolia sen osana.

Haluatko tulla mukaan myymään kekseliäästi tuottavampia ICT-palveluja? Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme vahvistusta tukemaan kasvuamme ja etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

tuloshakuista Myyntipäällikköä

Myynti on asiakkaan tarpeesta lähtöisin olevaa konsultoivaa ratkaisumyyntiä. Tunnistat uusia myyntimahdollisuuksia perehtymällä asiakkaiden tarpeisiin. Sinulla on kyky rakentavasti haastaa asiakkaan nykyiset toimintamallit ja tarjota asiakkaalle uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakastapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset, tarjousten tekeminen sekä ratkaisuehdotusten esittely. Vastaat omien henkilökohtaisten myyntitavoitteidesi saavuttamisesta. Saat tueksesi kokeneen tiimin, jonka avulla pääset perehtymään palveluihimme ja jonka kanssa tehdä tulosta.

Myyntityö on intohimosi ja otteesi myyntityöhön konsultatiivinen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta tai kokemusta alalta. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta ratkaisumyynnistä.  Sinulla on proaktiivinen, päättäväinen asenne, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen työskentelyote. Haluat löytää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja saada tuloksia aikaiseksi. Pärjäät hyvin suomeksi ja englanniksi, sinulla on ajokortti ja mieluiten myös oma auto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet osana kasvavaa ja kehittyvää yhtiötä. Tarjoamme valmiit palvelut ja Accountorin täyden tuen työllesi. Laitamme työntekijämme etusijalle, sillä uskomme vahvasti, että hyvä työntekijäkokemus luo pohjan erinomaiselle asiakaskokemukselle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut, sekä mukavat ja ammattitaitoiset kollegat. Positiivinen yhteishenki on toimintamme perusta, ja panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Viihtyisä, moderni toimistomme sijaitsee näköalapaikalla Espoon Keilaniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Meri puh: 050 529 3811 tai jari.meri@accountorict.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja cv:si linkin kautta viimeistään 19.5.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään! Hae tästä https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=52293e68-b6dd-4ca5-8fb5-11222c68cd6e