(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Havator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Havator Oy etsii nyt energistä ja myyntihenkistä myyntipäällikköä nosturipalvelujen myyntiin Turun toimipisteeseen.

Otat vastuun nosturipalvelujen myynnistä asiakkaillemme yhdessä asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti nostopalveluiden myynti, markkinointi ja asiakkuuksien hoito. Sinun vastuullasi on käydä asiakkaiden luona säännöllisesti, tarjoukset teet pääsääntöisesti itsenäisesti ja suuremmat kokonaisuudet yhdessä aluejohtajan kanssa. Sinulla on nimettyjä asiakkaita, mutta odotamme sinun myös avaavan ovia uusiin asiakkaisiin. Alueesi on Lounais-Suomi ja toimipisteesi sijaitsee Turussa.

 

Odotamme sinulta energisyyttä ja myyntihenkisyyttä. Sinulla on kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin ratkaisut. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Teet myyntityötä sitkeästi ja pitkäjänteisesti.

 

Sinulla on jo kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tunnet Lounais-Suomen rakennusliikkeet ja rakennusteollisuuden. Kokemusta teollisuusasiakkaista arvostamme myös. Nosturialan tuntemus ei ole pakollista, mutta se auttaa sinua asiakastyössä.

 

Monipuolisen ja haastavan työn vastapainoksi tarjoamme sinulle hyvät työkalut, alansa johtavat ja innovatiiviset tuotteet sekä mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä toimintaympäristöä alan huippuosaajaksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531 varmimmin tavoitettavissa 15.4  ja 24.4 klo 9-10:30. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.4.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-13967.