(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Moni ICT-talo sanoo olevansa kokonaisvaltainen. Me Telia Inmics-Nebulalla todella olemme sitä! Tarjoamme erittäin laajan valikoiman ICT-palveluita kaiken kokoisten ja näköisten suomalaisyritysten sujuvaan arkeen ja kasvuun. Oletko sinä uusi myyntipäällikkömme? Ota paras myyntipäällikkökaverisi mukaan, meillä on hommia teille molemmille!

KAKSIN KAPPALEIN MYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ 

Myyntipäällikkönä keskityt liiketoimintamme kasvattamiseen pääkaupunkiseudun pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Olet osa uutta Business Customers -myyntitiimiämme, jossa markkinointi ja myynti toimivat yhdessä saumattomana tiiminä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Energisenä tekijänä tuet tarvittaessa myös muun Suomen ja emoyhtiömme Telian paikallisia myyjiä ICT-ratkaisujemme osalta.

TOIVOMME

Arvostamme kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä, erityisesti hosting- tai pilvipalveluiden ja modernien ICT-ratkaisujen parista. Koulutuksellasi ei ole merkitystä, mutta soveltuvasta opiskelutaustasta on toki apua.

Tärkeintä on silti asenne: haluat palavasti kehittyä myynnin ammattilaisena ja tehdä tuloksellista yhteistyötä markkinoinnin kanssa. Sytyt, kun näet mahdollisuuden luoda asiakkaallemme lisää tehokkuutta, kilpailukykyä ja kasvua. Uskot, että määrätietoinen ja ahkera työ palkitaan. Et lannistu pienistä vastoinkäymisistä ja otsasuonesi sykkii useammin innosta kuin ärtymyksestä.

Olet tottunut esiintymään ja viestit mutkattomasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on innostava, sinnikäs ja energinen ote myyntiin. Nautit itsenäisestä, yrittäjämäisestä työskentelystä. Ymmärrät tavoitteellisen työn tuovan parasta tulosta ja haluat kehittyä kivenkovaksi ICT-ratkaisumyyjäksi.

TARJOAMME

Meillä olet etulinjassa viemässä uusimpiin teknologioihin pohjautuvia ratkaisuja asiakkaillemme. Kollegoinasi on huippuosaava porukka ja takanasi koko suuren Telia-perheen tuki. 

Saat vastuulla ansaittua vapautta työsi tekemiseen: niskaan ei hengitetä, kunhan tulosta tulee. Ja kun sitä tulee, palkitaan siitä reilun bonusmallin mukaisesti. Toki hyvät työvälineet, koulutus ja erinomaiset työsuhde-edut kuuluvat myös pakettiin.

KIINNOSTUITKO?

Lisätiedon janossa auttaa tuleva esimiehesi markkinointijohtaja Jyri Suvela, p. 040 158 5048 tai jyri.suvela@inmicsnebula.fi. Jyri on tavoitettavissa 15.4. alkaen.

Odotamme hakemustasi 24.4.2019 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveen. P.S. Muista kertoa myös kavereille!