(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Delta Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme myyntipäällikköä johtamaan ja valmentamaan toimipisteen uusien ja käytettyjen autojen myyntitiimiä Lappeenrantaan. Myyntipäällikkö vastaa myyntitavoitteiden toteutumisesta sekä yksityis- että yrityssektorilla. Lisäksi tehtäviin kuuluu eri valmistajien antamien vaatimusten toteutumisen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta myynnistä sekä kokemusta myynti- ja henkilöstöjohtamisesta. Näkemys laadukkaasta ja tehokkaasta autojen myyntiprosessista, englanninkielen taito sekä halu oppia uutta ovat keskeisiä vaatimuksia. Autoalan tuntemus ja kontaktit katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään laadukkaiden tuotteiden pariin autoalan ytimeen ja rakentamaan autokaupan uudenlaista menestyksellistä arkea.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Automyynnin liiketoimintajohtaja Teemu Hakala puh.0403427012. Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä tästä linkistä. Merkitse hakemukseen, mihin toimipisteeseen haet. Haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.