(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Etsimme tiimiimme kahta energistä myyntipäällikköä!

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään myynnillisessä roolissa, edustaen Pa-Hu:n tuotevalikoimaa ja pyrkien edistämään yrityksemme kasvutavoitteita. Työnkuvasi sisältää asiakastapaamisia, prospektointia sekä erilaisten ratkaisujen tarjoamista asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Painopiste on ratkaisumyynnissä ja vastaat työstäsi myynnin johdolle.

Tuotteet ovat aaltopahvi- sekä kartonkipakkauksia, suoja- ja myynninedistämismateriaaleja sekä muita kuitupohjaisten raaka-aineiden erikoistuotteita, unohtamatta uusia ja innovatiivisia ratkaisuja. Tuotteidemme perustana on laatu sekä vihreät arvot ja niiden takana on helppo seistä ylpeydellä.

Etsimme proaktiivista henkilöä, jolla on luontaista draivia myyntityöhön. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, tärkeintä on, että myyntityö etenkin B2B-kentällä, on sinulle entuudestaan tuttua ja sinulla halua sekä intohimoa nousta siinä alasi parhaimmistoon. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Asiakastapaamisten hoitamiseksi edellytämme hakijalta ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme motivoivan palkkauksen, energisen työporukan ja mahdollisuuden päästä rakentamaan parempaa huomista vihreitä arvoja kunnioittavalla tuoteportfoliollamme. Käytössämme on uusimmat järjestelmät ja korkea in-house-osaaminen läpi koko tuotteen tuotantoketjun.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Kyseessä on erinomainen mahdollisuus päästä kartuttamaan myyntityökokemustasi yhdessä toimialansa arvostetuimmassa yrityksessä, laadukkaita tuotteita ja palveluratkaisuja edustaen. Toimithan nopeasti, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Aloitus: Mahdollisimman pian
Paikka: Veikkola (pääkonttori) / liikkuva työ – Koko Suomi
Palkka: Sopimuksen mukaan, pohjapalkka + provisio