(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden myyntiorganisaatiota pohjoismaiden johtavassa vahinkovakuutusyhtiössä? Nautitko vahvojen asiakassuhteiden luomisesta ja työskentelystä osana kunnianhimoista myyntitiimiä?

Liiketoimintamme kasvun vahvistamiseksi haemme nyt vakinaiseen työsuhteeseen

Tulevaisuuden yritysmyyntivoimaa Lappeenrantaan

Ifin liiketoiminnassa asiakaskeskeisyys on ytimessä ja yritysasiakassektorin strategia rakentuu asiakaskohtaisesti räätälöityjen ratkaisujen ja vahvan asiakaskokemuksen varaan. Olemme olemassa turvataksemme asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Myynnin tehtävänä on auttaa asiakasta ostopolun eri vaiheissa ja tuottaa lisäarvoa asiakkaalle asiantuntemustamme hyödyntäen. Olemme edelläkävijä digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisessä ja meillä saat mahdollisuuden olla osana uudenlaisen digitaalisesti orientoituneen myyntikulttuurin rakentamista.

Menestyminen meillä edellyttää, että olet dynaaminen, kasvuhaluinen ja toimit hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti. Tämä on ratkaisevaa, koska tulet saamaan vapautta oman vastuualueesi toteuttamiseen, ja vastaavasti odotukset onnistumisesta ovat korkealla. Loppujen lopuksi kyse on enemmän sinusta kuin meistä. Minkälainen olet, mikä sytyttää sinut ja miksi juuri sinä olet asiakaskeskeisin myyjä Etelä-Karjalan alueella?

Myyntipäällikön toimenkuvassa keskeiset vastuusi ovat:

  • Aktiivinen uusasiakashankinta sekä oman asiakaskannan asiakastyytyväisyys ja pysyvyys
  • Luoda ylivertainen asiakaskokemus, ”kerralla kuntoon” -periaatteella
  • Edustat If Vahinkovakuutusyhtiötä vahvassa palveluketjussa yhdessä Varman, Mandatum Lifen ja Nordean kanssa

If on vakaa pohjoismainen työnantaja, joka tarjoaa monipuolisten työtehtävien ja uramahdollisuuksien lisäksi työntekijöilleen jatkuvan mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä kattavat työsuhde-edut.

Haluatko mukaan mullistamaan vakuutusalaa? Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019. Kerro hakemuksessa (hakemuskirje ja CV) osaamisen ja kokemuksen lisäksi myös ajatuksistasi, mitä nykyaikainen myynti mielestäsi tarkoittaa ja miten siinä onnistutaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa: to 14.3. klo 15-17 ja ma 18.3. klo 14-16
Aluejohtaja Tuomas Sepponen, puh. 050 422 3893