(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Huoneistohotelli Kide

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Huoneistohotelli Kide Oy hakee Myyntipäällikköä

Huoneistohotelli Kide on marraskuussa valmistuva, uuden aikakauden huoneistohotelli Suomen eteläisimmässä tunturissa, Iso-Syötteellä. Tule myynnin avainhenkilöksi menestyvään joukkoomme!

Huoneistohotelli Kide valmistuu Iso-Syötteen parhaalle paikalle talvikaudeksi 2019-2020. Hotellissa on 60 tyylikkäästi sisustettua, keittiöllistä ja parvekkeellista huoneistoa. Huoneistot ovat Lehto Oy:n suunnittelemia 26m² yksiötä ja ne kootaan luhtitalon muotoon. Huoneistot on suunniteltu erityisesti laskettelijoille ja muille aktiivisille lomailijoille. Arvoihimme kuuluvat ekologisuus ja loistava asiakaspalvelu, joka painottuu digitaalisiin kanaviin.

Huoneistohotelli Kide Oy on Hiihtokeskus Iso-Syötteen sisaryritys. Laskettelukeskuksen lisäksi hotellin kanssa tiiviissä yhteistyössä toimivat sen yhteyteen valmistuvat ravintola Tuba Food & Lounge, Pudasjärven kaupungin omistama tapahtumapaikka Lumiareena ja kaikkia alueen aktiviteettejä ja palveluita välittävä Syötteen Keskusvaraamo.

Haemme kokenutta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää myyjää. Tehtävänäsi on myydä hotellin lisäksi monipuolisesti alueen palveluita yrityksille, ryhmille ja kansainvälisille matkanjärjestäjille. Olennaisena osana tehtäviisi kuuluu myös hotellin myyntipalvelun suunnittelu, sekä päivittäiset tehtävät. Käytössäsi ovat alan parhaat työkalut, jotka mahdollistavat tehokkaan ja kannattavan myymisen ja tuloksen tekemisen.

Odotamme:

Sinulla on kannuksia kansainvälisestä, menestyksekkäästä myynnistä ja sinulla on jo olemassa olevia kontakteja. Olet kielitaitoinen.

Olet tavoitehakuinen ja itsenäinen; vastuu sopii sinulle.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaspalvelusta.

Pidät kiinni sovitusta ja sinulla on halu kehittyä ja kehittää.

Sitoudut tavoitteisiin ja olet valmis ponnistelemaan niiden eteen.

 

Kokemus hotellin myyntipalvelusta ja hotellivarausjärjetelmästä (Hoist) katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme: 

Kilpailukykyisen palkan ja bonusohjelman.

Isoa roolia, jossa mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää.

Innostuneen, sitoutuneen ja kokeneen johdon.

Reiluja matkailualan ammattilaisia työkaveriksi.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tuotesalkun.

Joustavan työajan ja rennon työympäristön Oulussa, Iso-Syötteellä ja maailmalla.

Motivoivat kannustimet ja Iso-Syötteen kausikortin itselle ja perheelle.

 

Hakeminen:

Etsimme myynnin ammattilaista vahvistamaan tiimiämme pikaisella aikataululla, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.3. mennessä hotellinjohtaja Tero Mäki-Asialalle tero.maki-asiala@isosyote.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.