MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Componenta Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme Componentan Cast Components –liiketoiminta-alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän merkittävän eurooppalaisen valukomponenttien valmistajan palveluksessa, dynaamisen työympäristön ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen kansainvälisessä valimo- ja konepajaliiketoiminnassa. 

Myyntipäällikkönä vastaat Componentan Porissa ja Karkkilassa sijaitsevien valimoiden ulkomaan myynnistä sekä asiakassuhteista keskittyen pääasiassa Ruotsiin. Keskeisiä vastuualueitasi kannattavien asiakassuhteiden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi ovat muun muassa:

- vastuu ja omistajuus Componentan ulkomaiden asiakkuuksien myynnistä
- nykyisten asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
- uusmyyntimahdollisuuksien etsiminen ja uusien asiakassuhteiden luominen
- tarjousten teko sekä kaupalliset neuvottelut

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta myyntitehtävistä. Olet analyyttinen ja kiinnostunut työskentelemään teollisuudessa. Vahvalla myyntiosaamisella osaat luoda lisäarvoa liiketoimintaan.

Toimintatyylisi on joustava, ja pystyt työskentelemään paineenkin alla itsenäisesti ja pysymään aikataulussa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja.

Hallitset MS Office -työkalut ja sinulla on mieluiten jo entuudestaan kokemusta SAP:sta. Edellytämme sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Saksan kielen taito sekä valu- ja koneistustekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Porissa tai Karkkilassa.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Pasi Mäkinen +358 40 747 3358.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.3.2019 mennessä osoitteeseen myyntipaallikko@componenta.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240229
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Karkkila, Pori