(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Yliopiston Apteekki etsii vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kasvavaan Terveydenhuollon liiketoimintaan Helsingin Pitäjänmäelle.

Vastaat palveluidemme myynnistä ja asiakassuhteiden hoitamisesta Suomessa. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja osallistut aktiivisesti palveluiden kehittämiseen.

Sinulla on vahva kaupallinen koulutus ja näyttöä tuloksellisesta myynnin kasvattamisesta ja uusasiakashankinnasta. Olet ratkaisukeskeinen, suunnitelmallinen ja tuloshakuinen yhteistyökumppani, joka tarttuu rohkeasti kasvavan liiketoiminnan haasteisiin. Tehtävässä korostuvat yhteistyötaidot, asioiden loppuunsaattaminen, kaupallinen ajattelu ja halu löytää ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomen alueella.

Olet osa ammattitaitoista, energistä ja aikaansaavaa tiimiä, joka kehittää Terveydenhuollon liiketoimintaa asiakaslähtöisesti, ketterästi ja tuloshakuisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan yhdestä Suomen parhaista työpaikoista. Kattavien henkilöstöetujen ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän.

Kiinnostuitko meistä?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.3.2019 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat

Käytämme rekrytoinnissa videohaastattelua.

Lisätietoja tehtävästä tehtävästäsi saat tulevilta kollegoiltasi Sari Ahola, Eero Lounasvaara ja Jarno Alén 28.2. klo 15-17 ja 13.3. klo 14-16 puh. 09-5420 4597.