(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Fokus Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Oletko sinä monikanavaiset mediaratkaisut hallitseva tuloksentekijä?

Fokus Media Finland Oy hakee monikanavaisten mediaratkaisujen myyntiin aktiivista ja aikakauslehtien mediamyynnistä innostunutta mediamyynnin osaajaa. Haluat auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla heille toimivia mainonnan ratkaisuja niin printti- kuin digimedioissammekin.

Olet asiakaslähtöinen, luova sekä aikaansaava ja haluat aidosti tehdä tulosta. Hallitset niin uusasiakashankinnan kuin olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisen. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeen ja tarjota siihen asiakkaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Printin ja digin tarjoamat mainonnan mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja.

Odotamme sinulta erinomaista myynnin asennetta ja tavoitteellisuutta. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset myyntityön niin suullisesti kuin kirjallisestikin myös englannin kielellä.

Tunnetko oheisen kuvauksen omaksesi ja innostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen jaana.lindvall-harki@fokusmedia.fi viimeistään 28.2.2019. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa Jaana Lindvall-Harki, 040 582 1416.