(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
"Pidätkö liikkuvasta työstä? Onko sinulla kokemusta yhteistyöstä/myynnistä isojen teollisuusasiakkaiden kanssa? Pidätkö työstä, jossa saat pitää projektin kaikki langat käsissäsi?"

Etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Havatorille Projektiliiketoimintaan

Havator on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla aina kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta. Tätä tarkoitamme, kun sanomme "Kunnolla mietitty, kerralla nostettu". Konsernin liikevaihto on noin 100 MEUR, ja sen palveluksessa on noin 450 työntekijää. Yrityksen liiketoiminta on jaettu kolmeen osa-alueeseen: Suomi, Ruotsi ja Projektit.

Työtehtävät keskittyvät projektipalveluiden, eli raskaiden nostojen ja siirtojen ratkaisumyyntiin. Toimialueenasi on koko Suomi ja voit myös välillä työskennellä kotikonttorilta käsin. Myyntipäällikkönä teet yhteistyötä Suomen ja Ruotsin projektihenkilöstön kanssa. Tehtävässä raportoit suoraan projektiliiketoiminnan johtajalle.

Myyntipäälliköllä on määrätty asiakaskunta ja projektimyynti tuotetaan avaimet käteen -periaatteella luomalla asiakkaille lisäarvoa kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla. Projektit ovat lähinnä teollisuusprojekteja. Yhteydenpitoa on niin loppuasiakkaaseen, kuin laitevalmistajiin ja urakoitsijoihin.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä B2B myynnistä isoille teollisuusasiakkaille. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, jonka lisäksi ruotsin kielen taito on eduksesi. CAD osaamisesta on myös tehtävässä hyötyä. Koulutukseltasi voit olla esim. konetekniikan insinööri. Arvostamme käytännönläheistä työtapaa ja toki nosturikokemus on iso etu, mutta ei välttämätöntä.

Oletko sinä Havatorin projektipalveluiden uusi myyntipäällikkö? Hae tehtävää liittämällä CV ja palkkapyyntö mahdollisimman pian. Etenemme tässä haussa mahdollisimman nopeasti. Haku toteutetaan yhteistyössä Personalhuset kanssa ja lisätietoa antaa palvelupäällikkö Monia Pöllänen, 050 592 8816 tai monia.pollanen@personalhuset.fi.