Myyntipäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Havatorille Projektiliiketoimintaan


Havator on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla aina kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta. Tätä tarkoitamme, kun sanomme ”Kunnolla mietitty, kerralla nostettu”.


Konsernin liikevaihto on noin 100 MEUR, ja sen palveluksessa on noin 450 työntekijää. Yrityksen liiketoiminta on jaettu kolmeen osa-alueeseen: Suomi, Ruotsi ja Projektit.


Havator etsii myyntipäällikköä projektipalveluiden, eli raskaiden nostojen ja siirtojen ratkaisumyyntiin. Toimialue on koko Suomi, joten asuinpaikkakunta ei tarvitse olla pääkaupunkiseudulla. Voit toimia myös kotikonttorilta käsin. Myyntipäällikkö työskentelee Havatorin sekä Suomen että Ruotsin projektihenkilöstön kanssa. Tehtävässä raportoidaan projektiliiketoiminnan johtajalle (Espoo).


Myyntipäälliköllä on määrätty asiakaskunta ja projektimyynti tuotetaan avaimet käteen -periaatteella luomalla asiakkaille lisäarvoa kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla. Projektit ovat lähinnä teollisuusprojekteja. Yhteydenpitoa on niin loppuasiakkaaseen kuin laitevalmistajiin ja urakoitsijoihin.


Tehtävä sopii henkilölle, jolla on kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä B2B myynnistä isoille teollisuusasiakkaille. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsinkielen taito on eduksesi. Koulutukseltasi voit olla esim. konetekniikan insinööri, CAD osaamisesta on hyötyä. Arvostamme käytännönläheistä työtapaa ja nosturikokemus on iso etu, mutta ei välttämätöntä.


Oletko sinä Havatorin projektipalveluiden uusi myyntipäällikkö? Hae tehtävää liittämällä CV ja palkkapyyntö mahdollisimman pian. Etenemme tässä haussa mahdollisimman nopeasti. Haku toteutetaan yhteistyössä Search and Selection Personalhuset kanssa ja lisätietoa antaa konsultti Marja Heinimäki, 040 547 8563. Varmimmin tavoitat 15.2 klo 9-11 ja 20.2 klo 14-16. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233380
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Suomi