(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Koja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Teet yhteistyötä merkittävien kiinteistöjen omistajien sekä hallinnoijien kanssa ja myyt heille laajoja talotekniikan modernisointiratkaisuja, joissa korostuvat energiatehokkuus ja olosuhdetekijät.

Tulet toimimaan Koja Oy:n myynnissä keskeisessä roolissa. Teet yhteistyötä merkittävien kiinteistöjen omistajien sekä hallinnoijien kanssa ja myyt heille laajoja talotekniikan modernisointiratkaisuja, joissa korostuvat energiatehokkuus ja olosuhdetekijät. Kasvatat aktiivisella otteellasi ja ratkaisuillamme asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa ja käytettävyyttä yhdessä Kojan teknologia- ja projektitiimien kanssa. Työsi on aluksi vahvasti myynti- ja asiakassuuntautunutta ja tarjoamme kyvykkäälle henkilölle mahdollisuuden kehittyä yrityksen sisällä omien tavoitteidensa mukaan.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (DI, ins.) sekä soveltuvaa taustaa teknisten asiakaskohtaisten järjestelmien ja ratkaisujen myynnistä. Ymmärrät talotekniikan kasvavan merkityksen kiinteistöjen elinkaaren vaiheissa. Kykenet hahmottamaan asiakkaidemme tarpeet kiinteistöjen käytön ja ylläpidon näkökulmasta. Osaat kytkeä myyntiprojekteihin Kojan vahvan osaamisen ja näin vakuutat asiakkaamme ratkaisujemme hyödyistä.

Sijaintipaikkasi voi olla Tampereella tai Vantaalla ja olet valmis liikkumaan aktiivisesti menestyäksesi työssäsi.

Kiinnostuitko? Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 22.2.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13756.